Yaz Sezonunda Kullanabileceğiniz 5 Farklı Mücevher

Yaz sezonunda tercih edebileceğiniz 5 farklı mücevherden bahsettik.
06-01-2023
Dakika
Yaz Sezonunda Kullanabileceğiniz 5 Farklı Mücevher

Her tarzda kombine en güzel dokunuşları yapan takılar vazgeçilmez aksesuarlar arasında yerini alıyor. Doğru takı seçimleri yaparak oldukça sade ve eksik görünen bir kıyafeti muhteşem bir görüntüye kavuşturmak sizin elinizde. Kıyafeti tamamlayan en önemli parça nedir diye sorsak, birçok kadının vereceği cevap takı olacaktır. Siyah tişört ve jean gibi basic bir kombini bile doğru takı seçimiyle çok şık hale getirebilirsiniz. Kıyafet, ayakkabı ve çanta gibi ürünlerin modası her sezon değişiklik gösterir bu durum takıda da aynı. Peki 2021 yazında kullanabileceğiniz trend olan takılar neler?

Altın Zincir Kolyeler

Son dönemlerin en çok tercih edilen modelleri arasında yer alan Altın Zincir Kolyeler, sarı altının duruşu, şıklığı ve tarzı sayesinde havanıza hava katacak. Günlük hayatta ve özel bir günde şık gözükmek istediğinizde altın zincir kolye ve onun zarifliğiyle kombininizi taçlandırabilirsiniz.

Burgu, ezme, ataç, balık sırtı, güverse, halat, küp modelleri ile sadelikten yana olanlar için tasarlanan zarif kesim altın zincir kolyeleri, şık bir altın bileklik ile tamamlayabilir ve yalın bir şıklık yakalayabilirsiniz. Tüm altın zincir kolye modelleri son derece zarif çizgilerle dizayn edildiği için hiçbir rahatsızlık yaşamadan her gün güvenle kullanabilirsiniz.

Renkli Taşlı Yüzükler

Yaz aylarının en neşeli mücevher modelleri arasında yer alan renkli taşlı yüzük modelleri değerli taşlar ile tasarlanmıştır. Zümrüt, yakut ya da safir gibi birbirinden farklı değerli taşlarla tasarlanan bu yüzükler, doğal renkleri sayesinde göz alıcı bir şıklığa sahiptir. Özellikle klasik pırlanta yüzük modelleri dışında bir yüzük arıyorsanız, ilk tercihiniz renkli taşlı yüzükler olabilir. Ayrıca renkli taşlı yüzükler kategorisinde yer alan pırlantalı safir yüzük modelleri, bu kategoriden en çok tercih edilen seçenekler arasında yer almaktadır.

Altın Halka Küpeler

90’lı yılların unutulmaz aksesuarlarından biri olan altın halka küpeler, günümüzde tekrar moda olmuş durumda. Günümüzde de küçük ve büyük altın halka küpeler farklı kombinler ile bir araya geliyor. Altın halka küpeler kişiye hem zarafet hem de şıklık katıyor. Halka küpe tercihi yaparken yüz şekli, boy uzunluğu ve saç oldukça önemli detaylar arasında yer alıyor. Halka küpe seçerken dikkatli davranılmalıdır. Eğer zarif ve şık bir görünüm elde etmek istiyorsanız küçük halka küpeler daha doğru bir seçim olacaktır. Büyük halka küpeler ise tarzınıza daha spor bir görünüm katacaktır. Her mekana uygun aksesuarlar arasında bulunan altın halka küpeleri rahat spor bir kıyafetle kullanabileceğiniz gibi şık bir elbiseyle de kullanabilirsiniz. Zaman ve mekan algısını ortadan kaldıran takılar arasında yerini alan altın halka küpeler, her yaşa hitap eden modelleriyle Venta Pırlanta koleksiyonunda yerini alıyor.

Baget Yüzükler

Pırlanta başlı başına kusursuz bir taştır. Onu muhteşem kılan ise kesim şeklidir. Birçok pırlanta kesim şekli vardır. Zümrüt, yuvarlak, markiz, prenses, yastık, radyant, damla, oval, kalp pırlanta kesim tarzlarından bazılarıdır. En popüler kesim şekilleri arasında olan baget pırlantanın en çok bilinen özelliği kenar kısımlarının kesim tarzıdır. Keskin kenarlara sahip olması sebebiyle tarzı ve duruşu diğer pırlantalardan daha farklıdır. 14 faset kesim yüzeyine sahiptir. Son zamanların en popüler kesim şekilleri arasında yer alan baget, günümüzde altın çağını yaşamaktadır. Kesim derinliği ve şekli sayesinde ışığını en güzel şekilde yansıtır. Kusursuz bir biçimde kesilen baget pırlantanın bir yüzeyinde bulunan ışık, diğer yüzeyine yansıyarak harika bir ışıltı tılsımı oluşturur.

 

Altın Taktakıştır Yüzükler

Altın Taktakıştır Yüzükler, yaz aylarının neşesini, cıvıltısını ve heyecanını en iyi şekilde yansıtan mücevherler arasında yer almaktadır. Her kombinine uygun modelleri bulunan taktakıştır yüzükleri günlük olarak da tercih edilebilir. Farklı minimal modellerle takı severleri memnun etmektedir. Altın taktakıştır yüzük modelleri, her zevke ve tarza uygun olarak tasarlanmaktadır.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.