Ölçü Değişimi

Ölçü Değişimi
24-10-2023
Dakika
Ölçü Değişimi

Her zaman özel anlarınızı mükemmel kılmak istiyoruz ve bu nedenle Venta Pırlanta olarak, satın aldığınız yüzüğün parmak ölçüsü ile uyumsuz olması durumunda sizin için özel bir çözüm sunuyoruz. Özellikle sürprizlerde veya evlenme teklifi gibi unutulmaz anlarda her detayın mükemmel olması gerekir.

Sitemizden veya mağazamızdan satın aldığınız tüm yüzükler, istenmeyen ölçü uyumsuzluğu sorunlarına son vermek adına sizin için tasarlanmış özel bir hizmet sunmaktadır. Bu hizmet kapsamında, yüzüğünüzü bize bir kereye mahsus olmak kaydıyla ücretsiz bir şekilde iade edebilirsiniz. Ardından, uzman tasarımcılarımız, yüzüğünüzü istediğiniz parmak ölçüsüne uyacak şekilde yeniden tasarlayacaktır.

Bu sayede, sevdiklerinize ya da kendinize unutulmaz bir hediye vermek için endişelenmenize gerek kalmayacak. Her zaman mükemmel bir yüzüğe sahip olacaksınız ve özel anlarınız daha da anlamlı hale gelecektir. Venta Pırlanta olarak, mutluluğunuzu paylaşmaktan ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürmekten mutluluk duyarız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.