Tektaş Yüzük Genişletme İşlemi Nasıl Yapılır?

Tektaş yüzük genişletme işleminin nasıl yapıldığını tüm detaylarıyla öğrenebilirsiniz.
10-03-2022
Dakika
Tektaş Yüzük Genişletme İşlemi Nasıl Yapılır?

Tektaş yüzük bir kadını mutlu eden çok özel, bir o kadar da değerli hediyelerin başında gelir. Hayat arkadaşınızın size evlenme teklifi yaparken sunduğu en anlamlı hediye tektaş yüzüğünüz kullanıma bağlı olarak zaman geçtikçe yıpranıp deforme olabilir. Bunun yanında yılların vermiş olduğu birikimlerden, sürekli kullanılmadığından dolayı artık parmağınıza dar gelebilir. İş veya da arkadaş toplantılarında, eşinizle gittiğiniz davetlerde, nişan ve ya düğün törenlerinde kıyafetinizle müthiş bir uyum içerisinde olan, şıklığınıza şıklık kazandıran tektaş yüzüğünüzü kullanamamak sizi üzebilir. Bu sıkıntıyı gidermek için yüzük genişletme işlemi yaptırabilirsiniz.

Birbirinden Eşsiz Pırlanta Tektaş Yüzükleri İnceleyin!

 

Tektaş Yüzüğünüzü Genişletmek için Nereye Gitmelisiniz?

Yüzük genişletme işlemi için öncelikle araştırma yapmalısınız. Hem manevi değeri yüksek hem de maddi yönden öneme sahip olan tektaş yüzüğünüzü emin ellere teslim etmelisiniz. Asla merdiven altı iş yapan, bilmediğiniz ve güvenmediğiniz sarraf ya da kuyumculara tektaş yüzüğünüzü teslim etmemelisiniz. Tektaş yüzük, kolye, küpe, bileklik, elmas koleksiyonu, pırlanta v.b alanlarda kendini kanıtlamış Venta Pırlanta’ya tektaş yüzüğünüzü gönül rahatlığıyla teslim edebilirsiniz.

 

Sitesindeki iletişim bilgilerini kullanarak yetkili kişilerle görüşme sağladıktan sonra garanti belgeniz ve faturanız ile Venta Pırlanta’nın Nuruosmaniye’deki şubesine başvuruda bulunmalısınız. Muhafazalı kutusunda getirmiş olduğunuz tektaş yüzüğünüz Venta Pırlanta’nın yetkili personelleri tarafından incelenir. Daha sonra tek taş yüzüğünüzün ölçüsü ile sizin parmak ölçünüz alınır. Ölçü alma işleminin akabinde yapılmasını istediğiniz işlem not alınarak vermiş olduğunuz beyana göre yetkili kişiler tarafından evraklarınız ile birlikte teslim alınır. Teslim alınan tek taş yüzük muhafazalı bir şekilde firmanın kalifiye elemanlarının olduğu mücevher atölyesine gönderilir.

 

Tektaş Yüzük Genişletme İşlemi Nasıl Yapılır?

Esnetilerek yapılan genişletme: Mücevher alanında tecrübeli ustaların özverili çalışmaları ile birlikte en son teknolojiyle donanmış makinalar desteğiyle genişletme işlemi yapılmaktadır. Venta Pırlanta’nın mücevher atölyesine getirilen tektaş yüzüğünüz vermiş olduğunuz parmak ölçüsüne uygun hale getirmek için yüzük büyütme makinesi ayarlanır. Bu makinede hem büyütme hem de küçültme işlemi yapılabilmektedir. Büyütme makinesini kullanan usta, parmak ölçünüze uygun olan aparatları yüzük büyütme makinesine monte eder. Yüzüğünüz bu makinede istediğiniz ölçüye gelene kadar usta ellerde işleme tabi tutularak esnetilir.

 

En son aşamada yüzük büyütme makinesinde işlem gören tektaş yüzüğünüz ölçü aletiyle denenir. Mücevher ustalarının hummalı çalışmaları sonucunda tektaş yüzüğünüz parmak ölçünüze uygun şekilde zedelenmeden genişletilmiş olur. Genişletme işleminden sonra tektaş yüzüğünüzün herhangi bir zedelenme, çizilme ihtimali göz önünde bulundurularak itinayla temizleme ve parlatma işlemi yapılır. Genişletilen tektaş yüzüğünüz belirtilen tarihte size gönül rahatlığıyla teslim edilmek üzere mücevher mağazasına gönderilir.

 

Parça eklenerek yapılan genişletme: Parça eklenerek yapılan genişletme işleminde tektaş yüzük lazer yardımıyla kesilir. Lazer makinesi ile kesilen tektaş yüzük istenilen ölçü genişliği kadar ayrılarak araya uygun parça atılır. Bu işlem kaynak makinesi sayesinde sorunsuz bir şekilde yapılır. Kaynak makinesiyle birleştirilen tektaş yüzük pürüzsüz hale gelinceye kadar işleme tabi tutulur. Temizleme ve parlatma gibi aşamaların sonrasında tektaş yüzük, kutusuna konularak sahibine teslim edilmek üzere mağazaya gönderilir.

 

Venta Pırlanta’nın titiz çalışması sonucunda genişletilen tektaş yüzüğünüzü yaşamınızın her anında mutlu ve huzurlu bir şekilde kullanabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.