Son Dönemin Vazgeçilmezi Nazar Boncuklu Bileklikler

Nazar boncuğunun, insanı kötü ve kem gözlerden koruduğuna inanılır. Bu inancı taşıyan çoğu insan ya evinde ya da üzerinde nazar boncuğu bulundurur.
09-01-2023
Dakika
Son Dönemin Vazgeçilmezi Nazar Boncuklu Bileklikler

Tarih boyunca birçok inanış ve kültürde kendisine yer bulan nazar boncuğu, Türk kültür ve inanışında da kayda değer bir alana sahiptir. Nazar boncuğunun, insanı kötü ve kem gözlerden koruduğuna inanılır. Bu inancı taşıyan çoğu insan ya evinde ya da üzerinde nazar boncuğu bulundurur. Birçok insanın kullanımına açık olması nedeniyle de farklı biçimlerde karşınıza çıkmaktadır. Öyle ki artık aksesuar ve takı olarak da kullanılmaya başlanmıştır. Bunun en güzel örneklerinden biri de nazar boncuklu bileklik modelleridir. Bu bileklik modeliyle kullanıcıların sıklıkla tercih ettiği takılar arasına girmeyi de başarmıştır. Bu sayede günlük kullanımlar da şıklığı tamamlamak için alternatif oluşturmuştur. Birçok kişi tarafından tercih edilme başarısı gösteren bu takı türünün nazar boncuklu bileklik modelleri de oluşmuştur. Bu modeller birçok yaş grubuna hitap edebilmektedir. Nazar boncuklu bebek bilekliği de bunun en güzel örneklerinden biridir. Yeni doğan çocuklara da takılan bu bileklikler hem bir hediye niteliği taşır hem de çocukları nazardan korumak için sevimli bir yöntem meydana getirmiştir.

● Farklı modelleri bulunur.

● Zamansız bir parçadır.

● Takı alternatifi oluşturur.

● Göze hoş gelen bir yapısı vardır.

Nazar Boncuklu Bileklik Tasarımları

Nazar boncuğu, birçok kişinin severek kullandığı bir üründür. İnsanı kötü enerjiden koruduğuna inanılan nazar boncuğu birçok evde ve çoğu insanın üzerinde kendisine yer edinmiştir. Nazar boncuğunun aynı zamanda insanlara iyi şans getirdiği de yaygın bir inanıştır. Nazar boncuğunun süs eşyası, aksesuar ve zaman içinde takıya dönüşmesi kullanım şartlarını da işlevselliğini de kolaylaştırmıştır. Nazar boncuğu bu sayede kullanıcıların tarzlarına şık bir dokunuş yapmalarına imkan verirken inanışlarını yansıtma ve kötü gözlerden korunma şansı da tanır. Nazar boncuğunun çeşitli takılar halinde kullanımının artması değerli madenlerle buluşmasına ve model yelpazesini geliştirmesine de zemin hazırlamıştır. Nazar boncuklu altın bileklik modelleri bu yaklaşımın güzel bir örneğidir. Bu yaklaşım aynı zamanda nazar boncuklu bileklik modellerine olan ilginin artmasını da sağlamıştır. Nazar boncuğunun değerli materyaller ile buluştuğu başka versiyon da nazar boncuklu bileklik gümüş modelidir. Gümüş de altınla beraber kadınların takılarında en çok tercih ettiği materyaller arasında yer alır. Nazar boncuğunun bu materyaller ile buluşması kullanım oranını arttırmaktadır. Gönül rahatlığını ile dilediğiniz modeli tercih edebilirsiniz veya sevdiğiniz kişilere de bir hediye alternatifi olarak düşünebilirsiniz.

Altın ve Nazar Boncuğu Bir Arada

Altın takılar sıklıkla kullanılan ve kombinlerde kendine yer bulan takı türlerinin ilk sıralarında bulunur. Nazar boncuğu da birçok insanın evinde ve üzerinde gerek aksesuar gerekse de süs eşyası olarak bulundurduğu ürünlerden biridir. Bu sıklıkla kullanılan ve talebin fazla olduğu ürünün bir araya gelmesiyle de ilgileri çekmeyi başarmıştır. Bu sayede hem şık bir takı türüne erişme imkanı yakalamış hem her zaman şık olmanın yolunu bulabilirsiniz. Aynı zamanda kombinlerinizde nazar boncuğuna yer vererek şansınızı da hiçbir zaman yanınızdan ayırmamış olursunuz. Altınla birleşen nazar boncuğu bileklik modelleri de kadınlar tarafından beğenilen bir ürün doğmasına neden olmuştur. Ayrıca bünyesinde altına yer veren nazar boncuğu modelleri, kendi içinde de farklı ayardaki türlere ayrılır ve çeşitlilik vadeder. Bu yönüyle nazar boncuklu bileklik altın modelleri farklı ayarlar sunarak farklı bütçelere erişebilmektedir. Bu kapsamda 22 ayar nazar boncuklu bileklik türleri beğeniye sunulur. Diğer opsiyona göre daha farklı bir fiyat skalasında yer alır. Elbette buna nazar boncuklu altın bileklik 14 ayar modelleri de eşlik eder. Ancak tahmin edebileceğiniz üzere nazar boncuklu bileklik 14 ayar olarak sunulan versiyonlarında fiyatı farklılık gösterir.

Zengin Modelleriyle Nazar Boncuklu Bileklikler

Nazar boncuklu bileklik türleri şık, sade ve zarif bir görünüm vadeder. Bileklikte tercih etmiş olduğunuz nazar boncuklu modellerin, bileğinizi saran zinciri farklı materyallerden oluşabilir. Bunun en iyi örnekleri zincirin altın ya da gümüşten oluşan versiyonlarıdır. Bu versiyonlar ile birlikte nazar boncuğu bileklikler bir iple de bileğinizdeki yerini alabilir. Nazar boncuklu bileklik ipli modelleri ile daha salaş ve günlük kullanımlara hitap eder. Salaş tarzı benimseyenler için ideal bir tamamlayıcı unsur işlevi görür. Nazar boncuğu içeren bileklik modellerine tarzınızda yer vererek inanışa göre şansınızı da her zaman yanınızda taşımış olursunuz. Aynı zamanda kem gözlerden ve kötü durumlardan da kendinizi koruma imkanı yakalarsınız. Bununla birlikte birbirinden farklı yapılardaki nazar boncuklu bileklikler, model çeşitliliği sayesinde farklı tarz ve beğenilere hitap etme başarısını gösterir. Zamansız tasarımları ile uzun yıllar boyu kullanım imkanı ederek bütçenizi de korumuş olursunuz. Kaliteli tasarımları sayesinde hem gülük hem özel gün ve gecelerde de rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Bu takının model yelpazesindeki zenginlik nazar boncuklu bileklik fiyatları bakımından da farklılık göstermesine zemin hazırlar. Bu sayede farklı zevklere dokunabildiği gibi farklı seviyelerde yer alan bütçelere de erişebilir. Herkesin alıp, kullanabileceği fiyat seçenekleriyle konumlanır. Tercihiniz değerli ve daha gösterişli, daha şık bir nazar boncuklu bileklik modeli ise altın ya da gümüş içeren bileklik türleri arasından zevkinize göre tercihte bulunabilirsiniz. Birçok nazar boncuklu bileklik modeline bünyesinde yer veren Venta Pırlanta, bu konuda size yol arkadaşlığı yapacaktır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.