Prenses Kesim Tektaşı Kimler Tercih Etmelidir? Özellikleri ve Fiyatları Nasıldır?

Çok merak edilen prenses kesim tektaşlar ve tavsiyeler.
22-10-2021
Dakika
Prenses Kesim Tektaşı Kimler Tercih Etmelidir? Özellikleri ve Fiyatları Nasıldır?

Elmasın özel işlemler görmesiyle ortaya çıkan pırlantalar ustaca uygulanan işçiliklerle değişik kesimlerde pırlantalar oluşturmaktadır. Kesim kalitesi oluşturulan pırlanta taşların ışığı kırması yansıtması ile belli olur. Hassas kesimler uygulanmış pırlanta taşlar ışığı doğru oranlarda yansıtarak taç kısmından doğru ışık süzmeleri ile yayılır. Pırlanta taşlar kesim tekniklerine göre ideal kesim, iyi kesim, sığ kesim, derin kesim olmak üzere değişik çeşitlerde isimlendirilir. Pırlantalar bu kesim şekillerine göre birçok farklı model ve seçeneklerle sunulur. Prenses kesime sahip olan pırlanta yüzük bu çeşitlerden biridir. Prenses kesim pırlanta yüzükler şekil olarak yuvarlak kesim ile uygulanır ve yoğun ışıltı ve parlaklık içerir. Prenses kesim pırlantalar modern bir kesme sahip olup ışıltılı gösterişli yoğun pırlanta görünümlü yüzükler kullanmayı seven bayanlar tarafından oldukça fazla olarak talep edilir. Prenses kesim tektaş pırlantalar prenseslere layık bir ışıltıya sahip olduğu için bu isimle adlandırılır. Kendini prenses kadar özel hissetmek isteyen bayanlar prenses kesim tektaş ile bu hissi yakalayabilirler.

 

Prenses Kesim Tektaşlar Kimler Tarafından Tercih Edilir?

Prenses kesim pırlantalar yoğun ışıltı seven kadınlar tarafından tercih edilir. Prenses kesim pırlantalar görüntü olarak dikdörtgen şekilde görünürler ve parlaklık olarak yuvarlak kesim parlaklığını içerirler. Prenses kesim pırlantalar daha yoğun parlaklık vermesi için Faset sayısı 78 tanedir. Bu özellikleri nedeniyle yoğun ışıltıyı seven kadınlar tarafından sıkça kullanılır. Prenses kesim pırlantalar modern görünüm ile muhteşem parlaklığı birleştiren özel bir kesime sahip olan tektaş yüzükler arasında yer alır. 

Gösterişli ve zengin görüntüsü nedeniyle lüks ve ihtişam seven kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alır. Prenses kesim pırlantalar kadınlarda asalet ve soyluluğu simgelediği için önemli bir yere sahiptir. Prenses kesim pırlantalar yuvarlak kesim pırlantalardan sonra en çok tercih edilen ikinci grupta yer alırlar. Son yıllarda prenses kesime artan ilgi nedeniyle evlilik tekliflerinde ve yıldönümü hediyelerinde en çok tercih edilen ürünler arasında yer alır. Ünlü kadınlar tarafından da sıklıkla tercih edilen prenses kesim tektaş yüzükler her statüde kadın için önemli bir ayrıcalık simgesi haline gelmiştir. Prenses kesim pırlantalar tek bir ürünle gösterişli ve zarif görünmek isteyen kadınların ilk tercihleri arasında yer alır.

 

Prenses Kesim Tektaşların Diğer Yüzüklerle Uyumu

Prenses kesim tektaşlar tek başlarına bile muhteşem bir görüntü oluşturabilir. Diğer yüzük modelleri ile uyum açısından oldukça olumlu özellikleri vardır. Özellikle alyans modellerle son derece kullanışlı ve uyumlu bir yapı oluştururlar. Daha fazla ışıltı ve ihtişam isteyen kadınlar prenses kesim pırlanta ile tamtur pırlanta modellerini birlikte kullanabilirler. Işıltılı ve parlaklığı seven kadınlar prenses kesim pırlantaları beştaş pırlanta yüzüklerle kombin yapabilirler. Sade ve zarif görüntü isteyen kadınlar prenses kesim pırlanta yüzük ile yarım tur pırlanta yüzük modellerini rahatlıkla kullanabilirler.

 

Prenses Kesim Tektaşlar Kimlere Yakışır?

Prenses kesim tektaş modelleri muhteşem ışıltılı görüntüleriyle her yapıdaki parmaklara muhteşem uyum sağlarlar. İster ince ister kalın olsun prenses kesim pırlanta modelleri bütün parmak yapılarında zarif ve hoş bir görüntü oluşturmaktadır. Özellikle kalın parmak yapısına sahip kadınlarda, parmakların ince, uzun ve zarif görünmesini sağlar. Bu nedenle kalın yapılı parmaklara sahip kadınlar için sıklıkla önerilir. 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.