Pırlantalı Düğün Setinde Neler Bulunur?

Özel günlerin, şıklığının ve güzelliğini arttıran düğün seti, her aday için büyük bir önem taşır. Gelin adaylarının, gelinliğin ardından belki de en çok özen gösterdiği konuların başında gelir.
09-01-2023
Dakika
Pırlantalı Düğün Setinde Neler Bulunur?

İki insanın hayatını birleştirdiği anların, düğünlerin, nikahların güzelliğini arttıran unsurlar vardır. Bu unsurlardan biri de düğün setleridir. Özel günlerin, şıklığının ve güzelliğini arttıran düğün seti, her aday için büyük bir önem taşır. Gelin adaylarının, gelinliğin ardından belki de en çok özen gösterdiği konuların başında gelir. Damat adayından alacağı en güzel hediye olması da gösterilen özenin gerekçesini gözler önüne serer. Aynı zamanda gelinin düğünde ya da nikahta parıltısını ve şıklığını arttıracak bir detaydır. Düğün setleri bu nedenle de büyük önem arz eder. Düğün seti takı bakımından birden fazla takı türüne yer verir. Gerdanlık da denilen kolye bu düğün setlerinin ana omurgasını oluşturur. Bununla birlikte gerdanlığa çoğunlukla küpe ve bileklik eşlik eder. Bazı düğün setlerin de ise bu iki takı türünden birinin yerine küpe de yer alabilir. Hatta bazı düğün setlerinde gerdanlık, bileklik, küpe ve yüzüğün de yer aldığı setler olabilir. Ayrıca kendi isteğinizle de bunu dahil ettirebilirsiniz. Ancak düğün seti fiyatları adına farklar oluşabilir.

  • Birden fazla takı türü mevcuttur.
  • Zarafetinizin tamamlayıcısı olacaktır.
  • Farklı ve zengin model seçenekleri vardır.

En Güzel Anınızın Göz Alıcı Unsuru

Dünya evine açılan kapıdan içeri girerken tatlı bir heyecan yaşanır. Tüm gözler gelin adayının üzerindedir. Tüm şıklığı ve güzelliğiyle gelin adayı ilgilerin odağındadır. Sahip olunan şıklığa ve ışıltıya gelinlikten sonra en büyük katkıyı şüphesiz ki düğün setleri yani takılar sunar. Bu setler, birbirinden farklı değerli mücevherlerden ve birbirinden farklı zevke hitap edebilen modellerden oluşur. Beyaz altın, altın, inci ve elbette takıların en çok tercih edilen çeşitlerinden olan pırlanta, bu takıların başlıca olanlarıdır. Aynı zamanda da düğün setleri söz konusu olunca da ayrı bir ilgi uyandırır. Bunlar arasından ise hiç kuşku yok ki her gelin adayının dikkatini çekebilecek nitelikte olan pırlanta düğün seti modellerinin apayrı bir yeri vardır. Düğün seti pırlanta set modelleri ile şıklığınızı artırıyor, parıltınızı yükseltiyor ve zarafetinize zarafet katıyor. Bir diğer şık ve tercih edilen model ise altın düğün setleri çeşitleridir. Klasik bir model türü olmakla birlikte her dönem güncelliğini korur ve beğenileri toplamayı başarır. Ancak bu modelin içinde düğün bilezik seti yer almaz. Aynı pırlanta düğün setlerin de olduğu gibi altın düğün setlerinde de ağırlıklı olarak; gerdanlık, bileklik, küpe ya da yüzük alır. Dört takı türünün de yer aldığı setler de karşınıza çıkabilir.

Pırlanta Düğün Seti Modelleri

Düğün setleri içerisinde en çok dikkat çekenlerin arasında liste başı, hiç kuşku yok ki pırlanta düğün seti modelleri için ayrılmış durumdadır. Her adayının radarına takılabilen düğün seti pırlanta modelleri, parıltılarıyla gelin adaylarına, şıklık vadediyor. En özel anlarında gelin adaylarının büyüleyici bir havaya kavuşmasına ön ayak oluyor. Bununla birlikte daha sade görünüm isteyenler için de düğün seti su yolu modelleri bulunuyor. Kadınların çok iyi bildiği üzere su yolu; ince ve bir o kadar da şık ve zarif görünüme sahip olan takı türüdür. Ağırlıklı olarak kolye ve bileklik gibi takı çeşitlerinde model olarak kullanılır. Aynı zamanda kadınların beğenilerini toplayan ve sıkça tercihlerini etkileyen bir model türüdür. Özellikle düğün seti kolye ile anılır. Tercihler daha çok kolye üzerinde yapılır. Bu da su yolu modelinin öne çıkmasını ve tercihler üzerinde etkili olmasını sağlar çünkü zarif ve şık bir görünüme sahip olan suyolu beğenileri kolaylıkla toplayabilmektedir. Aynı zamanda büyük bir zarafet sunuyor olması da su yolunda karar kılınmasına zemin hazırlar. Daha çok pırlantaya özgü olan bu model, beyaz altından oluşan düğün setlerinde de kendisine yer bulur.

Pırlanta Düğün Setlerinde Model Çeşitliliği

Pırlanta düğün setleri en güzel ve en unutulmaz anların, parıltılı, şık ve göz alıcı ögesidir. Aynı zamanda tek tip ya da tekdüze değildir. Model çeşitliliği sunmayı da ihmal etmez. Modelin yanı sıra beyaz altın, altın ve inci gibi bazı diğer değerli madenler ile de bir arada olduğu model de vardır. Ancak pırlanta olanları elbette özel bir yere sahiptir. Pırlanta düğün seti modellerinin çeşitlilik arz etmesi farklı beğeni türlerine ulaşmasına ve farklı tarzlarda kendine yer bulmasına olanak tanımıştır. Ayrıca model çeşitliliğine sahip olması birçok farklı skalada karşınıza çıkmasına neden olmuştur. Pırlanta düğün seti fiyatları bu nedenle birbirinden farklı seviyelerde yer alır. Ancak fiyatları belirlenmesi için önce seçimlerinizin netlik kazanması gerekecektir. Pırlanta düğün setlerinde yüksek işçilik vardır. Bu nedenle incelikli ve işçiliğin fazla olduğu modellerin fiyatları da daha yüksek seviyelerde seyreder. Pırlantanın işçiliğinin yanı sıra diğer tüm nitelikleri de fiyatlar da söz sahibidir. Pırlantanın karatı, berraklığı, rengi ve kesimi de doğrudan fiyatların üzerinde etkisini olur. Bu geniş model ağı içerisinden seçim yapmak ve bütçenize uygun fiyata erişmek için Venta Pırlanta’yı tercih edebilirsiniz. Dilerseniz gönül rahatlığı ile sevdiklerinize hediye olarak da tercih edebilirsiniz. Venta Pırlanta bu konuda size yol gösterici olurken diğer yandan da en doğru, en şık ve en ihtişamlı modeli bulmanıza da yardımcı olacaktır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.