Pırlanta Renkli Kolye Modelleri ve Fiyatları

Son dönemlerin popüler modelleri arasında yer alan pırlanta renkli kolyeler ve fiyatları.
02-11-2021
Dakika
Pırlanta Renkli Kolye Modelleri ve Fiyatları

Pırlanta renkli kolyeler zarafetin ve şıklığın simgesi harika takılardır. Pırlantanın zenginliği ile değerli taşların buluştuğu pırlanta renkli kolyeler bayanların vazgeçilmez ziynet eşyalarıdır. Her türlü giyim tarzı ile kullanılabilen renkli taşlar ile bezenmiş pırlanta kolyeler, günlük kullanıma uygun olduğu gibi özel gün ve geceler için de ideal bir takı seçimidir. Gösterişli ve şık pırlanta renkli kolyelerin birçok farklı modeli bulunur. Pırlanta yakut kolye, pırlanta zümrüt kolye, pırlanta safir kolye gibi kullanılan değerli taşlar ile modeller tasarlanır. 

Değerli taşın pırlanta içerisine kusursuz bir şekilde yerleştirildiği pırlanta renkli kolye modellerinde altıgen, çiçek, damla, daire gibi çeşitli şekillerde dizayn edilir. Pırlanta renkli kolye modelleri özel tasarımlar ile takı ustalarının el işçiliği ile özenle işlenir. Her biri eşsiz modeller olarak tasarlanan renkli kolyelerin birçok farklı modeli şık bayanların beğenisine sunulur. Renkli pırlanta kolye fiyatları kullanılan pırlantanın karat değerine, değerli taşın cinsine ve kolyenin büyüklüğüne göre farklılık gösterir. 

 

Renkli Pırlanta Kolyenin Özellikleri Nelerdir? 

Renkli pırlanta kolyelerin en büyük özelliği her çeşit giyim tarzı ile kullanılabilen ve her ortama uygun şık bir takı olarak göz alıcı bir güzelliğe sahip olmasıdır. Spor kıyafetler ile günlük kullanımda kullanılabilen renkli pırlanta kolyeler, abiye bir kıyafet ile özel gecelerde de kullanılabilir. Zarif görünümü ve pırlanta ve değerli taşların buluşarak seçkin bir zenginlik kattığı bu kolye modeli her ortamda bayanların güzelliğine güzellik katar. Pırlanta kolyede kullanılan değerli taşlar kolyeye ayrı bir özellik kazandırır. Zümrüt, yakut, safir, mavi topaz gibi değerli taşlar güzelliğinin yanı sıra enerjisi ile şifa verme özelliğine sahiptir. 

 

Taşların enerjisi insan vücudunu etkileyerek çok olumlu katkılarda bulunur. Örneğin yakut taşın doğal kırmızı rengi ve enerjisi kişinin yaşam enerjisine pozitif katkı sağlar. Koyu mavi topaz rengiyle safir kolye zihinde berraklık sağlayarak kişinin yaşamını olumlu etkiler. Yeşilin harika bir tonu ile büyüleyici bir güzelliğe sahip olan zümrüt taşı huzur verici enerjisi ile hayatınıza güzellik katar. Renkli taşlı pırlanta kolye güzelliğinin yanı sıra hayatınıza olan olumlu etkileri ile de vazgeçemeyeceğiniz bir takıdır. 

 

Renkli Pırlanta Kolye Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz? 

Renkli pırlanta kolyeler, değerli taşlar ve zengin pırlanta güzelliği ile dizayn edilir. Renkli pırlanta kolye alırken hakiki pırlanta ve gerçek değerli taşlar kullanılıp kullanılmadığı önemlidir. Eğer aldığınız kolyede kullanılan pırlanta hakiki pırlanta değilse kısa sürede kararma ve bozulma meydana gelir. Üstelik pırlanta ışıltısını da yansıtmayacaktır. Pırlanta ağırlığına karat denir ve pırlantanın karat değeri ağırlığını ve güzelliğini etkiler. Alacağınız pırlanta ürünlerde karat oranlarına dikkat etmelisiniz.  Renkli pırlanta kolyelerde kullanılan değerli taşların gerçek taş olmasının da önemi büyüktür. 

 

Gerçek taşlar yansıttığı enerji ve güzellik ile büyüleyici bir güzellik yaratır. Kolyede hakiki taşlar kullanılmadığında mat ve yapay bir görünüm verir ki bu da kolyenin sıradan görünmesine sebep olur. Renkli pırlanta kolye alırken sertifikalı ve belgeli ürünler olmasına dikkat ederseniz hakiki pırlanta taşlı kolye sahibi olabilirsiniz. Güvenli bir marka seçerek renkli taşlar ile pırlantanın bütünleşen güzelliğini sergileyebilirsiniz. 

 

Renkli Pırlanta Kolye Alırken Hangi Markaları Tercih Etmelisiniz? 

Renkli pırlanta kolye alırken güvenli ve tescillenmiş markaları tercih etmenizde fayda vardır. Garantili ürün satışı yapan sertifikalı ve belgeli sunum yapan markalar hakiki pırlanta ve gerçek taşlar ile bezenmiş renkli pırlanta kolyeler sergilerler. Venta Pırlanta yılların verdiği tecrübe ile bu alanda tescilli bir marka haline gelmiştir. Hakiki pırlanta ve değerli taşlar ile bezenmiş renkli pırlanta kolyeler el işçiliği ile kusursuz bir şekilde tasarlanır. Venta Pırlanta birbirinden güzel modelleri ile güzelliğinize güzellik katar. Tüm ürünleri belgelenmiş sertifikalı takılardır. 

 

Garantili olarak sunulan takılar, hiçbir sorun yaşamadan uzun yıllar aynı şıklık ve güzellik ile kullanabileceğiniz takılardır. Özenle hazırlanan tasarımlar şık bayanların severek ve beğenerek takacakları ziynet eşyalarıdır. Sevdiklerinize hediye edeceğiniz Venta Pırlanta renkli kolyeler çok değerli ve özel bir armağan olacaktır. Hediye ürünlerde hazırladığımız özel paket ve mesaj sistemlerimiz ile onları mutlu edin.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.