Pırlanta Düğün Setleri

Pırlanta düğün setleri hakkında merak edilen her şey bu sayfada! Venta Pırlanta olarak pırlantayı mutluluğa dönüştürüyoruz.
06-05-2022
Dakika
Pırlanta Düğün Setleri
DÜĞÜN SETLERİ

Düğünlerin başrolü gelinler zarifliğin simgesidir. Gelinlikleri tamamlayacak en zarif mücevherler ise pırlanta takılardır. Altın setlerin geçmişe gömüldüğü bugünlerde, pırlanta setler; tasarımları ve ışıltısıyla gelinlerin gözdesi haline geldi. Hayallerin gerçekleştiği büyük günde, her kadının hayali, ışığını olabildiğince yansıtan mücevherlerle ışıldamaktır. Düğün seti arayışında olanlar için pırlanta mücevherler, eşsiz ürün yelpazesi, her bütçeye uygun fiyatları, her tarza uygun dizaynı ve göz alıcı ışıltısıyla muhteşem ve yerinde bir tercih olacaktır.
Düğün mevsiminin yaklaştığı bugünlerde çiftlerin ve ailelerin en çok merak ettiği konulardan biri; düğün seti ve düğün seti fiyatlarıdır. Her bütçeye, tarza, stile uygun düğün setleri Venta Pırlanta’da. 
 
DÜĞÜN SETİ OLMAZSA OLMAZLARI

Düğün setlerinin olmazsa olmazı; gerdanlıklar, bileklikler, küpeler ve yüzükler. Pırlanta gerdanlıklar gerek tasarımı, gerek zarif duruşu ile gelinler tarafından en çok tercih edilen mücevherlerden biridir. Güzel bir pırlanta gerdanlığı tamamlayacak olan pırlanta bileklik ve pırlanta küpeler, düğün setlerini tamamlayan nadide parçalardır.
 
PIRLANTA DÜĞÜN SETİ

Bembeyaz bir gelinliği en güzel tamamlayan aksesuarlar, şüphesiz ki pırlanta mücevherlerdir. 2021 gelinlik trendlerinde baş sıralarda yer alan pırlanta düğün setleri, gelinlerin son zamanlarda vazgeçilmezi haline geldi. Bir kadın için en önemli günlerden biri evleneceği gündür. Düğün günü geldiğinde, pırlanta şıklığı ile ‘’Evet!’’ demek isteyen gelinler için Venta Pırlanta Düğün Seti Koleksiyonumuz’u inceleyebilirsiniz. 
 
DÜĞÜN SETİ FİYATLARI

Düğün seti fiyatları en çok merak edilen konular arasındadır. Düğün zamanı, birçok harcama yapan taraflar için bütçe tasarrufu oldukça önemlidir. Bu sebeple uygun fiyatlı düğün setleri Venta Pırlanta’da sizler için özel olarak tasarlanmaktadır. Pırlantanın ışıltılı dünyası, en özel gününüzde ışığınızı yansıtırken, ömür boyu pırlanta mutluluğunu yaşamanızı sağlayacaktır.
Pırlanta düğün setlerini kapsayan; pırlanta küpeler, pırlanta kolyeler, pırlanta bileklikler, pırlanta gerdanlıklar, pırlanta yüzükler tasarımları ile büyülüyor. Venta Pırlanta’dan alacağınız bir düğün seti Venta Pırlanta Ürün Sertifikası’na sahiptir. Böylelikle ürünleriniz, ömür boyu bakım ve kullanım garantisine sahiptir. 
 
2021 DÜĞÜN TRENDLERİ

Uygun fiyatları ve göz alıcı ışıltılarıyla düğün setleri 2021 düğün trendlerinin nadide parçalarından biri haline geldi. Pırlanta suyolu bileklikler, baget pırlanta tasarım küpeler, farklı tasarım ve boyutlardaki gerdanlıklar, baget pırlanta bileklikler ve daha nice tasarıma sahip düğün set unsurları vitrinlerimizde yerini bulmaya devam ediyor. 
Venta Pırlanta olarak, hayalinizdeki düğün setini hayata geçiririz. Dilediğiniz tasarımda, boyutta, fiyatta, pırlantada düğün setini sizler için Venta Atölyesi’nde tasarlayıp, üretiyoruz. Venta Pırlanta sizler için tasarlar, üretir ve eşsiz bir şekilde sunar.


DÜĞÜN SETİ ÇEŞİTLERİ

Günümüzde birçok pırlanta düğün seti tasarımı vardır. Venta Pırlanta Düğün Setleri, geniş ürün yelpazesi ve her bütçeye uygun fiyatlarıyla büyük beğeni topluyor. Suyolu, yaprak, fantazi tasarımlarıyla Venta Pırlanta Düğün Seti Koleksiyonu her tarza uygun tasarımlar sunuyor. 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.