Her Geline Yakışacak 10 Tektaş Yüzük Modeli

Gelinlik giymek her genç kızın hayalidir. Genç yaşlarda gelinlik modelleri seçilir ve üzerine sayısız hayaller kurulur. O özel gün geldiğinde ise yoğun bir telaş başlar.
09-01-2023
Dakika
Her Geline Yakışacak 10 Tektaş Yüzük Modeli

Gelinlik giymek her genç kızın hayalidir. Genç yaşlarda gelinlik modelleri seçilir ve üzerine sayısız hayaller kurulur. O özel gün geldiğinde ise yoğun bir telaş başlar. Gelinlik seçimi güzel bir gelin olmanın ilk adımıdır. Saç şekli, ayakkabı ve takılar gelinliğin tamamlayıcı parçalarıdır. En özel günlerinde dikkatleri üzerine çekmek isteyen gelinler için ışıltılarına ışıltı katacak 10 tektaş yüzük modelini inceleyebilirsiniz.

1. Pırlanta Tektaş Yüzük

Tektaş yüzük modelleri arasında pırlanta tektaş en klasik olan yüzük modellerindendir. Zamansız bir yüzük modeli olan pırlanta tektaş her dönem rahatlıkla kullanılabilir. En özel gününüzde şıklığınızın tamamlayıcı olan bu model parıltısıyla kendine hayran bırakıyor.

2. Pırlanta Baget Yüzük

Tektaş yüzük baget modeli farklılık arayanların tercih ettiği modeller arasında yer alıyor. Dikdörtgen şeklinde kesilen pırlanta minik pırlanta parçaları ile birlikte tasarlanarak göz alıcı bir parıltı meydana getiriyor.

3. Pırlanta Coronet Yüzük 

Birden fazla minik pırlantanın bir araya getirilmesi ile tasarlanan coronet pırlanta yüzük özel günlerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz modeller arasında yer alıyor. Modern yüzük tasarımlarından olan bu yüzük düğün gününüzde gelinliğinizin tamamlayıcısı olabilir.

4. Pırlanta Beştaş Yüzük

Genellikle tektaş yüzüklerle birlikte kullanılan pırlanta beştaş yüzükler alyanslarla da mükemmel uyumu yakalıyor. Tamtur pırlanta yüzük ile düğün gününüzde şık bir uyum yakalayabilirsiniz.

5. Pırlanta Yarımtur Yüzük

Yüzüğün yalnızca üstte kalan kısmına dizilen pırlantalarla tasarlanan yarımtur yüzük özel günlerde en sık tercih edilen modeller arasındadır. Farklı büyüklük ve kesimdeki pırlantalarla tasarlanan sayısız model arasından kendi zevkinize en uygun olan modeli düğün gününüzde kullanabilirsiniz.

6. Pırlanta Tamtur Yüzük

Tektaş yüzük büyük taşlı tercih etmeyen kişiler için pırlanta tamtur yüzük şık bir alternatif oluşturuyor. Tamtur pırlanta yüzük altın alyans kullanmak istemeyen kişilerin en özel gününde yanında olmak için güzel bir seçim.

7. Efektli Pırlanta Yüzük

Tektaş yüzük çeşitleri arasında parıltısıyla dikkat çeken efektli pırlanta yüzük modelleri her tarza ve zevke uygun olarak farklı tasarımlarla üretiliyor. Yoğun ışıltı sevenler için güzel bir tercih olabilir. Düğün gününde gelinlikle bütünlük sağlarken sonrasında günlük hayatta da rahatlıkla kullanılabilen modeller arasındadır. 

8. Pırlanta Renkli Taşlı Yüzük

Gelinliğinin duru görüntüsüne renk katmak isteyen kişiler için pırlanta renkli taşlı yüzük ideal bir seçim olabilir. Beyaz gelinlik ile renkli taşlı pırlanta bir arada mükemmel uyum yakalayarak dikkatleri üzerinize çekmenize neden olabilir. Kırmızı, turkuaz, yeşil ve pembe gibi farklı taş modellerinden kendi zevkinize en uygun olanı seçebilirsiniz.

9. Pırlanta Tasarım Yüzük

Tektaş yüzük pırlanta modellerinden klasik olanları tercih etmeyenler tasarım yüzükler arasından dilediğini seçebilir. En özel gününde kendini daha da özel hissetmek isteyen kişiler için özel olarak tasarlanan modeller arasında kalpli tektaş modelleri de yer almaktadır. Renkli ya da beyaz olarak size özel tasarlanan yüzüklerden dilediğinizi seçerek en özel gününüzde kullanabilirsiniz.

10. Prenses Kesim Pırlanta Tektaş Yüzük

Prenseslere layık olan prenses kesim tektaş yüzük beyaz altın ile birlikte tasarlanarak mükemmel uyumu yakalar. Kare görünüme sahip olan prenses kesim tektaş kesim şekli nedeniyle ışığı en iyi yansıtan tektaş modelleri arasındadır. Düğün gününde gösterişli olmayı tercih edenler için en uygun tektaş modelleri arasındadır.

Tektaş yüzük fiyatları yüzüğün tasarımı, karatı ve berraklığına göre farklılık göstermektedir. Kendinize en uygun tektaş modelini seçerken sertifikası olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.