Her Dönemin Modası: Pırlanta Suyolu Bileklik

Bileklik her kadının zevkle kullandığı takılar arasında yer almaktadır. Her dönem trend takılar arasında yer alan suyolu bileklik ise en çok tercih edilen bileklik modelleri arasındadır.
09-01-2023
Dakika
Her Dönemin Modası: Pırlanta Suyolu Bileklik

Bileklik her kadının zevkle kullandığı takılar arasında yer almaktadır. Her dönem trend takılar arasında yer alan suyolu bileklik ise en çok tercih edilen bileklik modelleri arasındadır. Zarif ve sade tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken suyolu bileklikler şık gece davetlerinde kullanılabildiği gibi günlük kullanıma da oldukça uygundur.

Pırlanta su yolu bileklik farklı zevklere uygun olarak sayısız model ve seçeneklerde üretilmektedir. Takı kullanımında gösteriş sevenler için kalın suyolu bileklik modelleri tasarlanırken daha zarif tercih edenler için ince modeller tasarlanmaktadır.

Su Yolu Bileklik Modelleri

Her dönem en beğenilen bileklik modellerinden olan suyolu bileklik her yaşta hitap eden zamansız bir parçadır. Genç yaşlarda sahip olunan bileklik ilerleyen yaşınıza rağmen bileğinizden çıkarmak istemeyeceğiniz bir parça halini alır. Kalitesi ve dayanıklılığı sayesinde nesiller boyu bozulmadan saklanabilir. Su yolu bileklik altın modelleri beyaz altın, sarı altın ya da pembe altın şeklinde tasarlanmaktadır. Tamtur olarak pırlanta dizilerek oluşturulan tasarım şık ve göz alıcı takı modelleri arasında yer alır. 

Gümüş su yolu bileklik modelleri gümüş severler için özel olarak tasarlanır. Altına göre daha düşük maliyetlere sahip olan gümüş bileklikler tasarımları ve şıklığı ile çoğu zaman tercih edilen modeller arasında yer alır. Sevdiğiniz birine en güzel hediye ona kendini özel hissettirmektir. Su yolu bileklik modeli tasarımı sayesinde bu hissi sevdiklerinize yaşatır. Suyolu bileklik doğum günü, düğün, sevgililer günü gibi özel günlerde sevdiğinize alacağınız şık bir hediye olabilir.

Suyolu Bileklik Özellikleri

Suyolu bilekliklerin uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanılabilmesi için kaliteli taşlardan üretilmesi gerekir. Pırlanta doğada bulunan en dayanıklı ve değerli taşlar arasındadır. Pırlanta renkli su yolu bileklik uzun yıllar kullanabileceğiniz bileklik modelleri arasında yer alır. Seçim yapmadan önce pırlanta bilekliğinin orijinalliğinin incelenmesi gerekir. Orijinal pırlanta 4C kuralına uymalıdır. 

Pırlanta D harfinden Z harfine kadar farklı renk skalalarında olmaktadır. Z harfi en sarı olan pırlantayı ifade ederken D harfi ise en şeffaf olan pırlantayı ifade etmektedir. Şeffaf olan pırlanta sarı olanlara göre daha değerli olmaktadır.

Toprak altında elmas şeklinde bulunan pırlanta keşfedilene kadar mineral ve kristallerle etkileşim halindedir. Toprak altında uzun yıllar kalması bu etkileşim sayesinde daha parlak olmasına neden olur. Berraklık ise bu parlaklığı ifade etmek için kullanılmaktadır.

Pırlanta farklı kesim teknikleri ile kesilmektedir. Pırlantanın nasıl kesildiği parlaklığının belirleyici faktörüdür.

Karat pırlantanın ağırlığını ifade etmek için kullanılmaktadır. 1 karat 200 miligrama eşit olmaktadır. Karat değeri artan fiyatın büyüklüğü ve fiyatı da artmaktadır.

Su Yolu Bileklik Fiyatları

Su yolu bileklik fiyatları tasarımına ve karat ağırlığına göre değişiklik göstermektedir. Sık kullanılan bileklikler her zevke uygun olarak tasarlanmaktadır. Minik pırlantalar kullanılarak tasarlanan su yolu bilekliği ile baget su yolu bilekliği arasında karat farkı olmaktadır. Karat bileklik fiyatının en belirleyici unsurudur. Beyaz altın, sarı altın ya da pembe altın olarak tasarlanan bileklik fiyatları arasında da fark bulunur.

Altın tercih etmeyenler içinse daha ekonomik olan gümüş nazar boncuklu su yolu bileklik bulunmaktadır. Renkli modeller arasında yer alan bu bileklik her yaştan kadının rahatlıkla kullanabileceği modeller arasındadır. Su yolu set takımı takı kullanmayı seven kişiler için çok şık bir alternatiftir. Uyumlu şekilde tasarlanan küpe, kolye ve bileklik şık gecelerde ve günlük hayatta rahatlıkla kullanılabilir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.