Hangi Gelinlikle Hangi Takı Seti Kombinlenir?

Işıltısı ile renk katarken fazla görünerek sizin rüküş olmanıza engel olan su yolu pırlanta set doğru bir seçim olabilir.
09-01-2023
Dakika
Hangi Gelinlikle Hangi Takı Seti Kombinlenir?

Gelinlik seçme aşaması her genç kızın hayal ettiği anlar arasındadır. Hayalindeki gelinliği seçerek kendi düğün gününde kendini peri kızı gibi hissetmek ister. Gelindiğin ardından seçilmesi gereken mücevher tercihi ise gelinliği tamamlayan parçalardır. Işıltısı ile seçilen gelinliği daha da büyülü hale getirir. Sayısız modeli olan gelinliklerden tercih edilen modele uygun olarak mücevher seçimi yapılmalıdır. İşlemeli gelinlik modellerinde daha sade takılar tercih edilmesi gerekirken sade gelinlik modellerinde ise gösterişli takılar tercih edilebilir.

İşlemeli Gelinlik Modellerinde Takı Seçimi

Son dönemde oldukça trend olan işlemeli gelinlik modellerinin balık formda olanları daha yoğun işlemelere sahip olurken prenses modellerinde ise yalnızca göğüs kısmında işleme detayı yer alır. İşlemenin yoğunluğu ise değişiklik gösterebilir. Yoğun işlemelere sahip modellerde mutlaka sade mücevherler tercih edilmelidir. Işıltısı ile renk katarken fazla görünerek sizin rüküş olmanıza engel olan su yolu pırlanta set doğru bir seçim olabilir. Daha seyrek ve sakin işlemelere sahip gelinlik modellerinde ise pırlanta set tercih edilebilir. 

İşlemeli gelinlik modelleri de kendi içerisinde farklılık göstermektedir. Minik boncuk detaylarıyla işlenen gelinlik modelleri olduğu gibi yalnızca dantel detayı bulunan gelinlik modelleri de tasarlanmaktadır. Dantel detayı gelinliğe zarafet ve şıklık katarken seçtiğiniz pırlanta inci set ile zarafetinizi tamamlayabilirsiniz. En özel gününüzde sade ve duru olmak için gelinlik detayınızın yoğunluğu ile seçtiğiniz mücevherlerin mükemmel uyumu yakalaması gerekir.

Kapalı Yaka Gelinlik Modellerinde Takı Seçimi

Kapalı gelinlik modellerinde kullanılan takıların fazla gösterişli olması gelinliği geri planda kalmasına neden olabilir. Özellikle kış aylarında tercih edilen bu gelinliklerin yaka detayları bulunabilir. Sahip olduğu detay yoğunluğuna uygun olan mücevher şık görünmenizi sağlar. Pırlanta set modelleri kapalı yakaya sahip gelinlikler için şık bir tercih olabilir. Yoğun parlaklığa sahip pırlanta kolye gelinliğinize ekstra ışıltı katabilir. 

Tesettür gelinlik modellerinde de pırlanta setler oldukça doğru bir seçimdir. Yaka kısmı dik bir şekilde kapalı olan gelinliklerle sade ve zarif pırlantalar mükemmel uyum sağlar. Kadınlar için en özel gün olan düğün gününde şık ve zarif hissetmek her kadının istediği şeydir. Seçilen takıların gelinlik ile uyum sağlaması ve kaliteli mücevher seçimi eşsiz hissetmek için önemli adımlardır.

Açık Yaka Gelinlik Modellerinde Takı Seçimi

V yaka ya da straplez şeklinde tasarlanan gelinlik modellerinde farklı mücevher modelleri rahatlıkla kullanılabilir. Direkt ten üzerinde sergilenen takılar sade modeller tercih edilebildiği gibi renkli ve gösterişli modellerde rahatlıkla tercih edilebilir. Pırlanta safir set rengi ve tasarımıyla düğün gününüzde gözleri üzerinize çekmenizi sağlar. Mavi renge sahip olan safir kolye dinginlik ve huzur verirken keyifli bir düğün günü geçirmenizi sağlar.

Pırlanta montür set sadelikten vazgeçemeyenler için doğru bir tercih olabilir. Küpe, bileklik ve kolyenin mükemmel uyumuyla zarif bir görünüme kavuşabilirsiniz. Açık yakaya sahip olan gelinlik modellerinde büyük taşlı pırlantalar rahatlıkla kullanılabilir. Gelinliğin yaka kısmı ile uyum sağlayan mücevher şık bir görünüm oluşturur. 

Pırlanta set fiyatları tasarımlarına ve büyüklüklerine göre farklılık göstermektedir. Sade ve az detaya sahip olan modeller daha yoğun olan modellere göre daha değişken fiyatlı olabilir. Her bütçeye uygun olarak tasarlanan setler düğün gününde kendini özel hissetmek isteyenler tarafından tercih ediliyor. Baget pırlanta set fiyatları diğer set fiyatlarına göre değişiklik gösterebilir. Tasarımı ve ışıltısı ile en çok tercih edilen baget pırlanta setler düğün gününde kullanılabileceği gibi ardından günlük hayatta da rahatlıkla kullanılabilir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.