Evlilik Teklifi İçin Yüzük Modelleri

Evlilik teklifi için yüzük önerileri, modelleri hakkında her şeyi bu blog yazımızdan okuyabilirsiniz...
06-05-2022
Dakika
Evlilik Teklifi İçin Yüzük Modelleri
EVLİLİK TEKLİFİ İÇİN YÜZÜK SEÇİMİ

Hayatınızın en güzel başlangıcını yaparken, eşsiz bir tercih yapmak istersiniz. O’na ömür boyu kullanacağı, eşsiz güzellikte bir pırlanta yüzük seçmekte zorlanıyorsanız, tavsiyelerimizi dikkatle okumanızı tavsiye ederiz.
Öncelikle ruh eşinizin tarzını ve zevklerini iyi bilmelisiniz. Sadelikten hoşlanan birinin yüzük seçimiyle, gösterişi seven birinin yüzük seçimi aynı olmayacaktır. Tektaş pırlanta yüzük seçerken dikkat etmeniz gereken bir diğer unsur ise pırlantanızın kesim şeklidir. Günümüzde sayısız kesim şekli bulunmaktadır. Prenses, yuvarlak, markiz, baget, oval, kare, kalp, damla, zümrüt bu kesim çeşitlerinden bazılarıdır. Her tarza hitap edecek kesim ve tarzdaki evlilik teklifi yüzüklerini Venta Pırlanta Yüzük Koleksiyonu’nunda bulabilirsiniz.
 
EVLİLİK TEKLİFİ İÇİN TEKTAŞ YÜZÜK

Sade ve minimal seçimler yapmak isteyenler için zamansız bir parça; tektaş pırlanta yüzükler. Zarif görüntüsü ile müstakbel eşinize ömür boyu kullanacağı bir güzellik sunmak isteyenler için yerinde bir tercih olacaktır. En çok tercih edilen karat aralıkları 0,20 – 0,45’tir. Badem ve takoz tırnak işçiliğine sahip tektaş yüzükler en çok tercih edilen modellerimiz arasında…
 
EVLİLİK TEKLİFİ İÇİN BAGET YÜZÜK

Marjinal tasarımlardan hoşlananlar için baget pırlanta yüzükler muhteşem bir tercih olacaktır. Son dönemin en çok tercih edilen ve beğenilen modeli baget pırlanta yüzükler eşsiz tasarımıyla her kadının rüyalarını süslüyor.
 
EVLİLİK TEKLİFİ YÜZÜK MODELLERİ

Günümüzde evlilik teklifleri için birçok model tercih edilmektedir. Baget pırlanta yüzük, tektaş pırlanta yüzük, coronet pırlanta yüzük, renkli taşlı yüzükler ile unutulmaz bir evlenme teklifine imza atabilirsiniz. Birçok çeşit ve tasarımın yanı sıra her bütçeye uygun fiyatları ile Venta Pırlanta, evlilik teklifleri için geniş ürün yelpazesi sunuyor. 
Hayatınızı birleştirmek için ilk adımı atacağınız, dünya evine girmek için ilk basamak evlilik teklifidir. Bu unutulmaz günde tercih edeceğiniz yüzük önemli bir rol oynar. Partnerinizin ‘’Evet’’ cevabını destekleyen bir yüzük seçimi yapmak için, önce onun zevklerini iyi bilmelisiniz. Onun seveceği, ömür boyu rahatlıkla ve severek kullanacağı bir evlilik yüzüğü seçmeniz gerekir.
 
EVLİLİK TEKLİFİ YÜZÜĞÜ ALIRKEN...

Evlilik teklifi yüzüğü partnerinizin bir ömür boyu kullanacağı, manevi değeri yüksek bir yüzük olacaktır. Rahat ve konforlu kullanım sağlamalı, partnerinizin tarzına uygun olmalıdır. Partneriniz klasiklerden hoşlanıyorsa, geleneklerine bağlı biri ise tektaş pırlanta yüzükler yerinde bir tercih olacaktır. Tektaş Pırlanta Yüzük, bilinenin aksine tek bir modeli kapsamaz. Tektaş pırlanta yüzüğün makyajı tırnak işçiliğidir. Takoz, badem, serçe, kalp tırnak bunlardan bazılarıdır. Farklı modelleri ile pırlantayı farklı bir illüzyona taşıyan tırnak işçiliği oldukça önemlidir. Venta Atölyesi’nde sizler için özel olarak tasarladığımız yüzüklerin tırnak işçiliğini Venta Ekibi yapmaktadır. Aynı zamanda kolları da farklı tasarımlara ev sahipliği yapmaktadır. Döner kol tektaş pırlanta yüzüklerimizi incelemek için tıklayınız.
Partneriniz marjinal tasarımlardan hoşlanıyorsa, son dönemin gözde trendi baget pırlanta yüzükler nadide bir tercih olacaktır. Baget kesim pırlantalar yapısı gereği prizmatiktir ve ışığı bir ayna edası ile yansıtır. Envaiçeşit tasarımları ile baget pırlanta yüzüklerimiz en iyi fiyat garantisi ile sizleri bekliyor.
Partneriniz farklı kesim ve tasarımlar arıyorsa, karatından daha iri duran bir yüzük tercih etmek istiyorsanız coronet pırlanta yüzükler yerinde bir tercih olacaktır. Birden çok pırlantanın bir araya gelerek oluşturduğu ışıltı illüzyonu ile şık bir tasarım sunan coronet pırlanta yüzükler, evlilik teklifi için pırlanta yüzük arayanlara muhteşem bir alternatif sunuyor.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.