Efektli Pırlanta Nedir?

Efektli Pırlanta Nedir? Konusunu ele aldık.
22-03-2022
Dakika
Efektli Pırlanta Nedir?

Pırlanta doğadan çıkarılan elmas taşının işlenmiş halidir. Tek parça olarak ne kadar büyük ise değeri de o kadar büyük olmaktadır. Pırlanta ağırlığına karat adı verilir ve kaç karat olduğu pırlantanın değer ölçüsüdür. Pırlanta az bulunan çok değerli bir taş olduğundan oldukça pahalıdır. Bayanlar büyük pırlanta taşlar ile büyüleyici bir güzelliğe sahip olmak isterler. Ancak bunun mümkün olması çok da kolay değildir. İşte bu noktada efektli pırlanta tasarımları ile büyük pırlanta görünümünde pırlanta takılar yapılır. Çok büyük görünümlü taşlar efekt tekniği ile elde edilerek bayanların beğenisine sunulur. Efektli pırlanta küçük boyuttaki birçok pırlanta taşın bir araya getirilerek büyük boyutlu taş etkisi yaratılması anlamına gelir. Küçük karaltı taşları efekt ile büyütme işlemi de diyebiliriz. 

Efektli Pırlanta Yüzükleri İnceleyin!



 

Efektli pırlanta, takılarda büyük pırlanta yerine daha küçük birden fazla pırlanta taşın birlikte kullanılması şeklinde tasarlanır. Pırlantanın ağırlık değeri olan karat ölçüsü arttıkça pırlantanın değeri ve ücreti artar. Örneğin 0.80 karat bir pırlanta takı oldukça pahalı olacaktır. Fakat efektli pırlanta da 0.5 karat 5 tane taş kullanıldığını düşünelim toplamda 0.25 karat pırlanta kullanılmış olur ve 0.80 karat pırlanta parlaklığını ve kalitesini yansıtır. Büyük pırlanta taş kullanılarak tasarlanmış bir takıya çok yüksek meblağlar ödeyecek bütçesi olmayan kişiler için efektli pırlanta çok ideal bir seçim olacaktır. 

 

Pırlantanın ışık geçirgenliği ve parlaklığı için kesim şekli önemlidir. Pırlanta usta ellerde uygun kesim şekli ile el işçiliğiyle tasarlandığında harika bir ışıltı elde edilir. Efektli pırlanta tasarımlarında pırlanta kesim teknikleri özel olarak uygulanarak en iyi parlaklık ve ışıltı elde edilir. Aynı tasarım içerisinde kullanılan küçük karat pırlanta taşlar uygulanan özel kesim sayesinde birbirine ışığı yansıtarak büyük karat pırlantanın ışıltısına sahip oluyor. Böylece efektli pırlanta büyük karat değerinde pırlanta taştan ayırt edilemeyecek eşsiz bir güzelliğe sahip oluyor. Efektli pırlanta ile yapılan takılar diğer pırlanta modellerinde olduğu gibi pırlantanın tüm ihtişamını ve görsel zenginliğini yansıtan bir pırlanta çeşididir. Büyüleyici güzelliği ile bayanların çok beğendiği ve severek kullandığı bir takı modelidir.


Efektli Pırlanta Modelleri Nelerdir?

Efektli pırlanta tüm takılarda kullanılabilen bir pırlanta çeşididir. Efektli pırlanta kolyeler, küpeler, yüzükler, bileklikler gibi bütün takılar için kullanılabilir. Efektli pırlanta modelleri bayanların beğenerek ve severek kullandığı pırlanta takılardır. Göz alıcı ışıltısı ve pırlantanın zengin ve ağır görünümü ile efektli pırlantalar şık bayanların güzelliğine güzellik katan modellerdir. Tek taş yüzüklerde uygulanan efektli pırlanta tekniği tek pırlanta taşın güzelliğini yansıtarak vazgeçilmez pırlanta takılardan biri olur. Yine üçtaş ve beş taş pırlanta yüzüklerde de çok kullanılan bir modeldir. Farklı pırlanta kolye modellerinde, bileklik çeşitlerinde ve küpelerde efektli pırlanta kullanılır. 

 

Efektli pırlanta takılar karat olarak düşük değerde olmasına rağmen yüksek karat değerindeki pırlantadan ayırt edilemeyecek güzelliktedir. Örneğin tek taş pırlanta yüzüklerde ortaya orta kısma 0.20 karat bir pırlanta taş yerleştirilip etrafına yerleştirilen 0.5 karat değerindeki taşlarla desteklenerek 0.80 karat bir tek taş yüzük görünümüne sahip takı elde edilir. Zarif ve estetik görünümü ile yüksek karat bir tek taş yüzüğün tüm parlaklığını ve ışıltısını yansıtır. Yüzük görünüm ve kalite olarak efekt ile elde edilen ihtişamı ile kullanılır. 

 

Efektli pırlanta, evlilik teklifi, nişan yüzüğü, doğum günü, sevgililer günü, anneler günü, evlilik yıldönümü gibi tüm özel günler için hediye edilebilir. Pırlantanın büyüleyici güzelliği ile sevdiklerinizi mutlu etmek için ideal bir hediye seçimi olur. Üstelik yüksek karat bir pırlanta takıya ödeyeceğiniz miktardan çok daha az bir ücret ile sevdiklerinize pırlanta takı armağan edebilirsiniz. Efektli pırlanta maddi durumu çok müsait olmadığı halde sevdiklerine pırlanta takı hediye etmek isteyenler için çok doğru bir seçim olur. 

 

Çok pahalı olmayan efektli pırlanta ayrıcalığından yararlanarak çok değerli bir armağan vermenizi sağlar. Efektli pırlanta ile tasarlanmış tek taş yüzükler evlilik teklifi ve nişan veya düğün hediyesi olarak aşkınızı simgeleyen çok nadide bir takı olacaktır. Yine evliliğinizin ilerleyen yıllarında eşinize hediye edeceğiniz efektli pırlanta takılar birlikteliğinizi taçlandıracak bir hediye olur. Dünyaya gelmenizi sağlayan, büyüten anneniz için anneler günü için efektli pırlanta takılar çok özel bir armağan olur. 

 

Efektli Pırlanta Fiyatları 

Pırlanta değeri ve fiyatı karat değerine orantılı olarak belirlenir. Pırlantanın ağırlığına karat denir ve karat değeri yükseldikçe pırlantanın fiyatı da artar. Efektli pırlanta daha düşük karat pırlanta taşların bir araya getirilmesi ile tasarlanır. Böylece karat değeri daha az olmasına rağmen yüksek karat pırlanta ile aynı görüntü ve güzellik elde edilmiş olur. Efektli pırlanta takıların karat değeri ve fiyatı daha az olmasına rağmen parlaklığı ve ışıltısı yüksek karaltı pırlantadan ayırt edilemeyecek güzelliktedir. Efektli pırlanta fiyatları modele ve kullanılan pırlanta taşların karat değerine göre farklılık göstermekle beraber çok daha uygundur. 

 

Efektli pırlanta takıları Venta Pırlanta ayrıcalığı ile çok uygun fiyat ve cazip ödeme seçenekleri ile alabilirsiniz. Tüm efektli pırlanta takılar sertifikalı ve garantili ürünlerdir. Venta Pırlanta takılarda kullanılan pırlantalar uzman eksperler tarafından seçilir. Efektli pırlanta konusunda eğitimli ve tecrübeli takı ustaları tarafından el işçiliği ile üretilir. Takılarda kullanılan pırlantanın en iyi efekti yansıtarak zengin bir görünüme kavuşması için titizlikle en uygun kesim teknikleri uygulanır. Parlaklığı ve ışıltısı ile büyüleyici bir güzelliğe sahip olan efektli pırlanta takılarımız şık bayanların güzelliğine güzellik katar. Pırlantanın zengin ve ağır görünümü ile ışıltısı göz alıcı güzelliktedir. 

 

Efektli pırlanta takı modellerimizden beğendiğiniz ürün hızlı kargo sistemimiz ile kısa sürede ücretsiz olarak adresinize kargolanır. Venta Pırlanta'ya özel şık takı kutusu içerisinde, istediğiniz hediye notu ve uluslararası Venta Pırlanta sertifikası, garantisi ile birlikte gönderilir. Efektli pırlanta takılarımız her biri özel olarak tasarlanan nadide takılardır. Kalitesi ve güzelliği ile uzun yıllar severek kullanabileceğiniz takılardır. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibimiz ile efektli takılarımızı çok uygun fiyatlar ile sunarız. Bütçenizi sarsmadan efektli pırlanta takılarımıza sahip olabilirsiniz. Sevdiklerinizi pırlanta hediyeler ile mutlu edebilirsiniz. Efektli takılarımız garantili olup herhangi bir sorun halinde hemen çözüme ulaştırırız.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.