Coronet Pırlanta Yüzük Nedir?

Coronet pırlanta yüzük her kadının hayalini süsleyen yüzük modelleri arasındadır.
09-01-2023
Dakika
Coronet Pırlanta Yüzük Nedir?

Coronet Pırlanta Yüzük Nedir?

Coronet pırlanta yüzük her kadının hayalini süsleyen yüzük modelleri arasındadır. Evlilik tekliflerinin vazgeçilmezi olan pırlanta yüzüklerin sayısız modeli bulunmaktadır. Klasik tektaş modelleri her dönem trend olsa da farklılık arayanların tercihi coronet pırlanta yüzük oluyor. Minik pırlanta taşlarının birleşimiyle tasarlanan coronet pırlanta yüzükler farklı modelleriyle her zevke uyum sağlıyor.

Pırlanta yüzük dendiğinde akla ilk olarak evlenme teklifi gelse de doğum günü, evlilik yıl dönümü, nişan merasimi gibi özel günlerde kadınlara alınacak en zarif hediyeler arasında da yer alıyor. Kalite ve zarafetin birleşimi olan yüzükler ile sevdiğiniz kadını mutlu edebilirsiniz.

Coronet Yüzük Nedir?

Coronet yüzük minik pırlantaların farklı tasarımlar ile birleştirilerek büyük bir pırlanta yüzük elde edilmesiyle oluşturuluyor. Pırlantanın tek parça halinde kullanılmaması yüzüklerde farklı tasarım olanağı yaratıyor. Yüzüğün en önemli özelliği ise minik pırlantalar arasında boşluk bırakılmamasıdır. Bu sayede tasarlanan coronet yüzük göz alıcı bir parlaklık oluşturuyor. Pırlanta üretimi ve tasarımı sabır ve süre gerektiren bir taştır. Bu özelliği nedeniyle kullanıldığı takıyı benzersiz kılmaktadır. Kendini özel hissetmek isteyen kişiler için pırlanta takılar vazgeçilmezler arasındadır.

Coronet tektaş yüzük modelleri arasında sıklıkla tercih edilmektedir. Klasik tektaş modeli görünümünde olan coronet yüzükler minik pırlantalarla tasarlanması nedeniyle daha düşük maliyetlere sahiptir. Farklı tasarımlarıyla geniş bir seçim hacmine sahip olan coronet model yüzük farklı fiyatlar ve şık tasarım arayan kişilerin tercih ettiği modeller arasındadır. Coronet model pırlanta yüzük nesilden nesle aktarılabilen kaliteli taşlardan üretilmektedir. Özel bir gün beklemek yerine sevdiğini özel hissettirmek istediğiniz zamanlarda coronet pırlanta tektaş modelleri yardımınıza koşar.

Coronet Pırlanta Yüzük Seçimi

Pırlanta yüzük tercih edecek birçok kişi coronet pırlanta ne demek sorusu ile karşı karşıya kalıyor. Farklı pırlanta yüzük çeşitleri arasında seçim yaparken dikkat edilmesi gereken konular ve yüzük modelleri arasındaki farkları bilmek önemli. Pırlanta yüzüğün modeli ve tasarım özellikleri fiyatını belirleyen unsurlar arasında yer alıyor. Tercih edilen pırlanta tektaş modelinin mutlaka sertifikasının bulunması gerekiyor. Sertifikalar her yüzüğe özel olarak hazırlanmaktadır. 

Coronet pırlanta yüzük sertifikasında taş rengi, karatı, berraklık ve altın gramı bilgisi yer almaktadır. Pırlanta renksiz bir taş gibi görünse de belirgin olmayan bir renge sahiptir. Renk tonları ise D harfinden başlayarak Z harfine kadar sıralanır. Berraklık değeri taşın ne kadar temiz ve lekesiz olduğunu belirtir. Karat ise fiyatının en belirleyici unsurudur. Pırlantanın ağırlık ölçüsüdür. Karat değeri yükseldikçe yüzük fiyatı da doğru orantılı olarak yükselmektedir. Pırlanta coronet yüzük seçimi sırasında tüm bu değerlere dikkat edilmelidir.

Coronet Yüzük Modelleri 

Coronet yüzük nedir sorusunun cevabını alan birçok kişi tektaş seçimini bu cevaba göre yapıyor. Minik taşların aralıksız olarak tektaş modelinde tasarlanması ile ortaya çıkan coronet yüzüklerin her zevke uygun sayısız modeli bulunmaktadır. Farklı sayıda minik pırlantaların birleşimiyle daire, dikdörtgen veya su damlası gibi farklı pırlanta tektaş modelleri bulunmaktadır. Tektaş modeli seçiminde yüzük parmağına tam oturması ve yüzük büyüklüğünün kişinin eline göre ayarlanması önemlidir.

Coronet model tektaş modelleri beyaz altın, pembe altın ya da sarı altın olarak üretilebilmektedir. Coronet pırlanta yüzüklerin farklı zevkler için geniş seçim skalası sunması özel günlerde sık tercih edilmesine olanak tanıyor. Evlilik teklifi ederken seçeceğiniz coronet pırlanta yüzük sevdiğiniz kadına kendini iyi hissettirirken sizin de onunla birlikte mutlu olmanızı sağlar.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.