Beştaş Pırlanta Yüzük Kullanışlı mıdır?

Bu yazımızda Beştaş yüzük ile ilgili merak edilen detaylardan bahsettik.
24-08-2022
Dakika
Beştaş Pırlanta Yüzük Kullanışlı mıdır?

Beştaş pırlanta kadınların hayalleri arasında bulunan yüzük modellerindendir. Beştaş pırlanta aracılığı ve statüyü simgelediği için güç gösterisi gibidir. Beştaş pırlanta kadınların hayalleri arasında bulunan yüzük modellerindendir. Beştaş pırlanta ayrıcalığı ve statüyü simgelediği için kadar için güç gösterisi gibidir. Bu nedenle kadınların en çok ilgi gösterdiği modeller arasında yer almaktadır. Erkekler tarafında evlilik yıllarında hediye olarak seçilmesi en uygun ürünlerden biridir. Erkekler aldıkları beştaş pırlanta ile eşlerine ayrıcalıklı eşsiz ve benzersiz olduklarını hissettirmektedir.

Son zamanlarda hazırlanan farklı tasarım ve koleksiyonlarla zengin model seçeneğine sahiptir. Özellikle renkli taşlar, elmas pırlantalar ile süslenmiş modelleri gücün ve zarafetin simgesi haline dönüşmüştür. Beştaş pırlanta modellerinin kullanışlı olup olmaması kullanılan ürünün kalitesi ile doğrudan bağlantılıdır. Kalitesiz üretim ve işçilik kullanım konusundan sıkıntıların yaşanmasına neden olabilir. Bu durumlarda genelde taşlarda düşmeler, taşların renginde ve parlaklığında bozulmalar yaşanmaktadır. Bu nedenle tüm pırlanta ürünlerde sertifikalı ve garantili ürünleri tercih etmelisiniz.

Birbirinden Eşsiz Beştaş Yüzükleri İnceleyin!

Beştaş Pırlantanın Anlamı Nedir?

Beştaş pırlanta genelde evliliğin beşinci yılına özel tercih edilen derin anlam ve ayrıntı içeren bir yüzük modelidir. Beştaş yüzüklerde her bir taş için bir anlam verebilirsiniz. Örneğin, siz, eşiniz, varsa çocuklarınız, aşk ve mutluluk gibi anlamlar yükleyerek eşinizi mutlu edebilirsiniz. Ayrıca beştaş pırlantalar pahalı ve gösterişli olmasından dolayı eşinizin kendini özel ve değerli hissetmesine neden olmaktadır. 

Eşlerine paradan çok daha önemlisin demenin en basit yoludur. Beştaş pırlanta yüzük modelleri evlilik yıl dönümlerinde, anneler gününde ve doğum hediyelerinde sıkça tercih edilen değerli ve anlamlı bir hediyedir. Beştaş pırlantalar son yıllarda tektaş yüzüklerle yan yana kullanımı çok yaygın olduğu için nişanlarda hediye olarak da tektaş modeli ile uyumlu beştaşlar seçilebilmektedir.

Beştaş Pırlanta Modelleri ve Fiyatları

Beştaş pırlanta kullanılan taşın karat özelliklerine göre çok farklı model ve seçeneklerde tasarlanmaktadırlar. Kullanılan taşlara göre, pırlanta, elmas, yakut, zümrüt, inci gibi değerli taşlarla farklı model seçeneğine sahiptir. Son yıllarda zümrüt yakut, pırlantanın eşsiz uyumu ile çok değerli, nadide tasarımlar hazırlanmaktadır. Bu ürünlerin fiyatları da kullanılan taşların değerlerine göre farklılık göstermektedir. Piyasada 1.950,00 TL’den başlayan fiyatlarla yüzük bulmak mümkündür.

Beştaş pırlantaya sahip olmak isteyen kadınlar ve eşlerine annelerine beştaş pırlanta yüzük hediye etmek isteyenlerin yoğun ilgi gösterdiği bu kampanya kaçırılmaması gereken fırsatlar sunmaktadır. Beştaş pırlanta almak için bütçesi kısıtlı olan kişilerin bu tarz kampanya ve indirimleri takip etmeleri gerekmektedir. Böylece almak istediğiniz beştaş pırlanta yüzük modelini çok uygun fiyatlarda alabilirsiniz ve fazla para ödemekten kurtulabilirsiniz. İnternette fiyat araştırmaları yapmanız ve modeller hakkında bilgi almanızda faydalı olacaktır. Beştaş yüzük modelleri bazen internet sitelerinde fiyatları farklı olarak sunulabilmektedir. Bu durum pırlantada yapılan işçiliğin zorluğundan ve değişkenliğinden kaynaklanmaktadır.

Beştaş Yüzük Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Beştaş yüzük seçimlerinde ilk dikkat edilmesi gereken şey kullanılan taşın sertifikası ve özellikleridir. Fiyatlandırmalar genel olarak karat, bulanıklık, renk ve işçilik özelliklerine göre belirlenmektedir. Bu nedenle alınacak beştaş pırlanta yüzüklerin özellikleri iyi bilinmelidir. Ürünlerinde garanti veren mağazalardan alışveriş yapmaya özen gösterin. Ayrıca seçeceğiniz yüzüğün parmak yapınıza uygun olup olmadığını bilmelisiniz. Beştaş yüzüklerde yoğun taş kullanımı olduğu için, kalın ve kısa parmaklı bayanların küçük taşlarla hazırlanmış ürünleri tercih etmeleri çok daha uygundur. Uzun ve ince parmak yapısına sahip kadınlar, büyük ve iri taşlı ürünleri seçebilirler. 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.