Alyans Alacaklara Alyans Modelleri ve Tavsiyeleri

Alyans alacaklara tavsiyeler ve tercih edebileceğiniz modeller.
24-08-2022
Dakika
Alyans Alacaklara Alyans Modelleri ve Tavsiyeleri

Nişanlı ve evli çiftlerin alyans alırken dikkat etmesi gereken birçok konu vardır. Öncelikle alyans kullanımı uzun süreli hatta ömürlük olan bir üründür. Bu nedenle seçilecek olan alyansın kullanışlı ve rahat olması çok önemlidir. Seçilen alyansların sizi yansıtacak zevk ve çizgide olması gerekir çünkü alyanslar uzun süre kullanılacağı için sıkılmadan bıkmadan tüm kıyafetlerinizle kombinleyerek kullanabileceğiniz bir model olmalıdır. Alyanslarınızın mutlaka parmak ölçülerinize tam olarak ayarlanması gerekir çok fazla sıkacak veya bol olacak alyans modellerini tercih etmemeniz gerekir. Çünkü sıkan bir yüzük parmağınızı terleterek şişmesine neden olacaktır, bol olan yüzükler ise parmağınızdan sürekli kayacağı için sizde rahatsızlık hissi oluşturacaktır. 

Seçeceğiniz alyans modellerinde diğer kullandığınız takıları göz önünde bulundurarak seçim yapmalısınız seçeceğiniz alyans ile tektaş yüzüğünüzün uyumlu olması gerekmektedir. Alyans seçimlerinde yapılan hataların başında çok kalın ve çok bombeli yüzük kullanımı gelmektedir. Bu tarz yüzükler parmaklarda kullanım kısıtlılığı sağladığı için parmaklarınızın rahatsız olmasına neden olacaktır. Alyans seçimlerinde yapılan bir başka hata ise alyans üzerinde çok fazla tırtık ve çıkıntıların bulunmasıdır. Bu özelliklere sahip olan alyans modelleri, kıyafetlerinize takılarak kıyafetlerin üzerinde çekilmelere neden olacağı için pek kullanışlı değildir.

Pırlantalı Alyans Modelleri

Tercihini pırlantalı alyans modellerin den yana kullanmak isteyen kişiler için pırlantalı alyans modelleri hem sade oluşu hem de pırlantanın zarafeti ve kalitesi ile oldukça iyi bir seçimdir.

Pırlantalı alyans modelleri arasında birçok farklı seçenek bulunmaktadır. Alyans seçimlerinde pırlantayı da kullanmak isteyen bayanların zevklerine hitap edecek ürünleri seçmeleri gerekir. Pırlantalı alyans modellerinde tamtur pırlanta alyans modelleri en çok revaçta olan modeller arasında yer almaktadır. Tamtur pırlanta seçecek kişiler alyans ve pırlantanın zarafetini tek bir üründe yaşayabilirler. Tam tur pırlanta alyans almak isteyen kişiler olacakları üründe parmaklarını rahatsız etmeyecek kullanışlı ürünler tercih etmelidir.

Ayrıca tamtur modellerinde iç kesimlerin içe gömülü olması kullanım açısından çok daha rahattır. Tamtur pırlanta almak isteyen bayanların tek taş yüzükleriyle uygun model seçimleri yapmaları gerekmektedir. Tamtur pırlanta seçenekleri arasında tek sıra olan tamturlar, üç sıra olan tamturlar ve özel tasarım olan yarısı alyans yarısı tam tur olan modeller bulunmaktadır. Tamtur alyans kullanmak isteyen bayanlar zevklerine ve tarzlarına en uygun olan seçimi bu modeller arasından rahatlıkla yapabilirler. 

Klasik Kesim Alyans Modelleri

Klasik kesim alyans modelleri nişanlı çiftler tarafından en çok tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. Hem kullanış açısından hem de şık ve sade bir ürün olmasından dolayı klasik ve geleneksel çizgileri seven kişiler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Klasik modeller sade ve düz çizgilere sahip alyans modelleridir. Klasik alyans modelleri arasında ince kalın orta düzeyde ve bombeli modeller sıklıkla kullanılmaktadır. Klasik modeller arasında en kullanışlı olanı ise ince ve hafif yapılı olan alyans modelleridir.

Bombeli ve kalın modeller görüntüsü açısından hoş durmasına rağmen kullanım açısından kalın yapılarından dolayı biraz zorluk çıkartabilir. Bombeli modellerde genellikle en çok karşılaşılan sorun parmakların rahat hareket ettirilememesi sorunudur. Bu nedenle bu modeli tercih etmek isteyen kişiler ince ve uzun parmak yapısına sahip olmalıdır. Kalın parmak yapısına sahip bayanlar ince hafif ve şık modelleri tercih edebilirler.

Alyans Seçimlerinizde İlk Kriter Güven Olmalı

Alyans alırken ilk kriter güven olmalıdır. Sertifikalı ürünler satan güvenilir mağazalardan alyans alışverişlerinizi yapmalısınız. Güvenilir alışverişte sektörünün liderleri arasında bulunan Venta Pırlanta sunmuş olduğu özel tasarım alyans modelleri ile her zevke ve bütçeye hitap eden seçenekleri evlenecek çiftlere büyük kolaylık sağlıyor. 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.